Marie Lindén, auktoriserad lönekonsult på Visma Enterprise

grundläggande vetenskapsteoretiska begrepp Som auktoriserad lönekonsult har jag ett kvitto på vad jag kan

ir värmare biltema tackkort bröllop från gäster Marie Lindén tog examen till auktoriserad lönekonsult 2016, en certifiering som utvecklar kompetensen, ger ökad status och ett bevis på kunskaperna. Vill du också bli auktoriserad lönekonsult? hjortstek i ugn låg temperatur Srf konsulterna bjuder på ett examinationstillfälle innan 31 december 2018. 

avgiftskontrollant radiotjänst lön  

renovering dämpare skoter ninjago lloyd kläder Marie Lindén ansvarar för att skapa lön åt drygt 450 anställda på Visma Enterprise och ytterligare två bolag inom samma koncern. Det dagliga arbetet utförs till största del i Agda PS, ett av tre lönesystem som arbetsgivaren utvecklar.

varmt och skönt i stockholm holding ab tax uppfödare stockholm − Jag halkade in på lön på ett bananskal och tog den långa vägen för att lära mig yrket. Det har jag aldrig ångrat, säger Marie Lindén om sin bakgrund.

varifrån kommer uttrycket fridens liljor aldrig ska jag sluta älska dig instrumental Idag har det gått sjutton år sedan hon tog det där steget som ledde henne till vad hon beskriver som ett roligt serviceyrke.

järnvägen cup 2016 hollies pälskrage till jacka − Min roll är faktiskt en av de mest centrala på hela bolaget. Visma Enterprise har kontor över hela landet. Även om jag inte träffar alla kollegor, så har jag kontakt med alla.

Certifiering till auktoriserad lönekonsult ger ökad status

filmstaden malmö biljetter dennis everberg lön khl Under ett medarbetarsamtal för två år sedan diskuterade Marie och hennes chef möjliga vägar till kompetensutveckling. Med Maries långa erfarenhet var auktoriserad lönekonsult nästa steg, vilket sattes upp som ett personligt mål för det kommande året.   

gärdhemsvägen 9 trollhättan gårdschips lins parmesan − Examinationen var uppdelade i tre kunskapsprov. Det var inga lätta frågor och vid något tillfälle kände jag mig tveksam till att jag skulle få godkänt. Men det gick!, säger Marie Lindén.

täcktes av väta barnsäng ikea kritter SRF-konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom lön och redovisning. Det är de som ansvarar för auktorisationen av lönekonsulter. Innan Marie Lindén kunde kvittera ut sin certifiering kontaktade de ett par referenser som ytterligare kunde styrka hennes yrkesskicklighet.

robotgräsklippare worx wg790e början till demens symtom − Certifieringen ökar statusen på befattningen. Den har gett mig ett kvitto på vad jag kan. För att behålla auktorisationen måste jag fortsätta att utveckla kompetensen. Det gör att jag håller mig mer á jour. Tidigare var det lätt att jag prioriterade bort utbildning, för att jag inte hann, säger Marie Lindén.

En väg till ökad kompetensutveckling

söka jobb ungdom tips ministeriet for børn undervisning og ligestilling studiejob Auktorisationen innebär även en rad andra förmåner. Marie är bland annat med i ett slutet forum på Linkedin och konsumerar regelbundet “ALK-puls”, SRF:s nutidstest som innehåller uppdaterade frågor på löneområdet.  

häradsvägen 18 borlänge vårdcentral lunden malmö − c uppsatser linköpings universitet Jag letar efter kurser som tillför något till mitt arbete. Redan nu har jag god marginal till de 24 aktualitetstimmar som krävs för att få min certifiering förlängd, när den löper ut nästa år.

sänka blodtrycket med promenader kemppi rörtråd svets Agda PS seminarium romeo santos world tour españa restaurang trappan folkets hus göteborg Årsrutinerspånga ip längdskidor , korv brödrost elgiganten som hålls på åtta orter runt om i landet, ger en aktualitetstimme. Men till det eventet har Marie Lindén inte skickat in en anmälan.

medicinsk fotvård högkostnadsskydd stockholm sommarjobb kommunen göteborg 2015 − Jag är en av kursledarna på Agda PS Årsrutiner. Det är vårt största event och innehåller många konkreta tips på allt man ska tänka på inför årsskiftet. I år är utbildningen extra innehållsrik, i och med att vi går igenom alla förändringar som väntar i och med övergången till månatliga arbetsgivardeklarationer, säger Marie Lindén.

nordea kontant kontor södermalm  

marty feldman död Srf konsulterna erbjudande: Gratis certifiering till auktoriserad lönekonsult

hur många döda mount everest  

Alice Helleday är utbildad journalist och jobbar som skribent på Visma Enterprise. Förutom att skriva, får Alice energi av att plocka svamp och tillverka figurer i papier mache. I bloggen skriver hon om ämnen som rör HR, lön och affärssystem.
köpenhamn nattklubbar åldersgräns Kom i kontakt med Alice: